Home » Barn » Trenger du julegavetips?
julegavetips

Trenger du julegavetips?

Er du en av dem som løper inn på Oslo City en time før stengetid på lille julaften? Den gode nyheten er at du ikke er alene, da det er mange som er sent ute med julegaveshoppingen – år etter år. Men den virkelig gode nyheten er at våre julegavetips kommer til å gjøre jobbe mye enklere for deg.

Det viktigste først

Det er alfa og omega å få unna de viktigste gavene først, før du beveger deg videre til de såkalte «ekstra-gavene» som du ønsker å ha på lur. Skriv gjerne ned en liste i prioritert rekkefølge, og forsøk å holde deg til denne listen så best du kan. For å bruke tiden til rådighet på en mest mulig effektiv måte bør du spørre betjeningen om hjelp med en gang du går inn i butikken. Det er ingen skam i spørre om hjelp, de får betalt for å hjelpe deg, og har god kjennskap til produktene. Du kommer garantert til å spare masse tid, samtidig som du trolig ender opp med en bedre gave.

Når du er ferdig med de aller viktigste julegavene kan du begynne å se etter ekstra-gavene. Det er ikke sikkert du faktisk trenger slike ekstra-gaver, men det er mange som liker å gi det likevel. Et skjerf som går med den perfekte kåpa, eller en hest til Lego-landsbyen til den minste. Det er opp til deg.

Det aller viktigste er dog å finne noe til alle som står på listen din. Det er svært så ubehagelig å møte opp på julaften uten å ha med seg en julegave til alle som er tilstede. Og tenk hvor trist du hadde blitt hvis noen hadde glemt deg.

Tenk på andre

Jula er en vanskelig tid for mange mennesker, og man bør stoppe opp og tenke på disse. Har du noe til overs kan du vurdere å gi bort dette til andre mennesker i nød, eller du kan f.eks. støtte en hjelpeorganisasjon ved å kjøpe en ku eller en geit. Dette blir også den perfekte gave til den som har alt, så det må sies å være et kjempegodt julegavetips. Kjenner du noen som sitter alene på julaften kan du også vurdere å invitere de over på julemiddag, det er et julegavetips av det hjertevarme slaget, og er trolig den aller beste julegaven av dem alle. Ingen bør sitte alene på julaften, da samværet tross alt er mye viktigere enn alle pakkene til sammen.